Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Hyvä tietää

Hyvä tietää

Jos Fiinariinan palvelut tuntuvat houkuttelevilta, mutta et oikein tiedä, ovatko ne juuri sinua varten, niin kannattaa pyytää maksuton tutustumiskäynti.

Tutustumiskäynnin aikana keskustelemme rauhassa, tutustumme toisiimme ja käymme läpi toiveitasi. Jos pystymme vastaamaan niihin ja olet tyytyväinen kuulemaasi, teemme kirjallisen palvelusopimuksen. Käymme läpi myös sopimuksen ehdot, laskutustavat sekä kotitalousvähennykseen liittyvät asiat.

Saat kotitalousvähennystä palveluista

Fiinariina on ennakkoperintärekisteriin merkitty yritys, joten saat vähentää 50 % arvonlisäverollisesta työkorvauksesta omassa verotuksessasi.

Kotitalousvähennykseen ovat oikeutettuja asiakkaan itsensä lisäksi myös palveluita vanhemmilleen tai isovanhemmilleen ostavat henkilöt. Myös hoivakodissa tai palvelutalossa asuvat vanhukset voivat saada vähennyksen. He tai heidän lapsensa voivat saada sen niistä palveluista, joita kunta ei järjestä.

Vuonna 2018 kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä voi saada kotitalousvähennystä 2 400 euroa henkilöä kohden. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa. 

Kerromme mielellämme lisää kotitalousvähennyksestä esimerkiksi maksuttoman tutustumiskäynnin yhteydessä.
Lisätietoa on myös verohallinnon sivuilla

 

Palvelut sinulle sopivasti

Palvelusopimus voidaan tehdä määräaikaisena tai toistaiseksi voimassa olevana, jolloin irtisanomisaika on kaksi viikkoa. Fiinariinan palveluihin sisältyy aina palveluohjausta ja -neuvontaa mm. ikäihmisten palveluista Turun seudulla.

Meillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus, ja mahdollinen manuaalinen asiakasrekisteriaineisto säilytetään lukitussa kaapissa, jonne on pääsy vain erikseen oikeuden saaneilla henkilöillä.

Pyrimme ennakoimaan kaikin tavoin vaaratilanteet, mutta vahingon varalta Fiinariinalla on vastuuvakuutus, joka kattaa mahdolliset henkilö- ja esinevahingot.

 

Tarvitsemme palautettasi

Keräämme asiakaspalautetta ja järjestämme kerran vuodessa lyhyen kyselyn. Olemme kovin tyytyväisiä, jos asiakkaat ja heidän omaisensa lähettävät meille myös omatoimisesti palautetta. Myönteinen palaute kannustaa ja rakentava palaute kehittää toimintaa. Tarvitsemme kumpaankin.

 

 

 

Varaa ilmainen tutustumiskäynti!