Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Fysioterapia- ja kunto-ohjaajapalvelut

Fysioterapia ja kunto-ohjaajapalvelut

Edistämme palveluillamme monin tavoin ikäihmisten toimintakykyä ja autamme kuntoutumaan kotona esimerkiksi lonkkaleikkauksen jälkeen. Vanhusten toimintakyvyn ylläpitämiseen perehtyneet fysioterapeuttimme auttavat pääsemään sinua lähtötilanteestasi eteenpäin. Tavoitteellinen ja säännöllinen liikunta onnistuu oman kunto-ohjaajan (PT) avulla.  


Fysioterapiapalvelut

 

Toimintakykykartoitus

Fysioterapeuttimme tulee kotiisi ja kartoittaa liikkumis- ja toimintakykysi nykytilanteen havainnoiden, haastatellen ja testaten. Sen jälkeen teemme yksilöllisen Miten tästä eteenpäin -suunnitelman. Fysioterapeuttimme laatii kirjallisen kotivoimisteluohjelman ja opettaa sen sinulle kädestä pitäen. Olemme tarvittaessa yhteydessä myös omaisiin.


Kaatumisvaaran arviointi

Fysioterapeuttimme tekee yksilöllisen lyhyen kaatumisvaaran arvioinnin kotona ja tarvittaessa teemme laajemman moniammatillisen kartoituksen.


Apuvälinetarpeen arviointi

Fysioterapeuttimme kartoittaa liikkumis- ja toimintakyvyn nykytilanteen havainnoiden, haastatellen, testaten. Näin saamme selville, mistä ja millaisesta apuvälineestä sinulle on hyötyä. Kerromme, mistä apuvälineen voi hankkia ja opetamme sen käyttämisen sekä huoltamisen.

  • 60  eur / tunti  (toistuvasti tilattuna 55 eur / tunti)

Fysioterapeutin palveluista ei makseta arvonlisäveroa. Toistaiseksi ei ole mahdollista saada kotitalousvähennystä kotona tehdystä fysioterapiasta.

 

Henkilökohtainen kunto-ohjaajaOma kunto-ohjaaja on tukenasi liikunnan turvalliseen ja monipuoliseen harrastamiseen.Oma kunto-ohjaaja on tukenasi liikunnan turvalliseen ja monipuoliseen harrastamiseen.

Miltä kuulostaisi oma kunto-ohjaaja, joka opastaa terveellisen liikkumisen alkuun, vaikkei jalkasi enää nousisikaan entiseen malliin?

Fiinariinalla on oma PhysioTrainer®  eli fysioterapeutti, joka on saanut fysioterapeuteille suunnatun Personal Trainer -koulutuksen Suomen Terveysliikuntainstituutissa. PhysioTrainer, henkilökohtainen kunto-ohjaajasi, pystyy arvioimaan kokonaisvaltaisesti toimintakykyäsi ja etsimään rakentavia parannuskeinoja ongelmakohtiisi.

Henkilökohtaisella kunto-ohjaajallamme on yli 14 vuoden kokemus ikääntyvien kuntoutuksesta. PhysioTrainerin koulutuksen ansiosta hänellä on valmiudet monipuolisen harjoittelun suunnitteluun ja turvalliseen toteutukseen. Hän voi myös tutkia ja hoitaa hyvänlaatuista asentohuimausta.

Käytössämme on mm. Terveyden ja hyvinvoinnin llaitoksen (THL) ikääntyvien kaatumisen ehkäisyyn liittyviä tutkittuja testejä ja harjoituksia.

  • 60  eur / tunti sisältäen arvonlisäveron 24 %
    (33 eur / tunti kotitalousvähennys huomioituna, jos PT-palvelun lisäksi asiakas ostaa myös muita Fiinariinan peruspalveluita.)