Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Hinnat

Fiinariinan hinnat

Elämykselliset hyvinvointipalvelut

41,50 € / tunti, ALV 0 %

Arvonlisäveroton, sosiaalihuollon tarpeeseen perustuva kotipalvelu (AVL 37§)

Kotitalousvähennyksen omavastuuosuuden jälkeen maksettavaa jää 16,60 € / tunti.

Fiinariina on hyväksytty Turun, Kaarinan ja Raision tukipalvelurekistereihin.

Yksityinen palveluntuottaja voi myydä sosiaalihuoltopalveluja arvonlisäverottomasti, kun toiminta on sosiaaliviranomaisten valvomaa ja palvelut myydään sosiaalihuollon tarpeessa olevalle henkilölle (jonka toimintakyky on alentunut esimerkiksi iän tai sairauden takia). Asiakaskohtaista sosiaaliviranomaisen päätöstä ei tarvita. Fiinariina täyttää viranomaisen edellyttämät vaatimukset palvelutuottajana.

Minimiveloitus on 2 tuntia tai sopimuksen mukaan. Hinta pitää sisällään liikunta-, hemmottelu- ja muisteluhetkissä tarvittavat materiaalit. Hinta sisältää lisäksi kilometrikulut Turun keskustasta 15 kilometrin etäisyydelle. Muissa tapauksissa matkakuluveloitus on 0,50 eur/km.

 

Saat kotitalousvähennystä

Fiinariina on ennakkoperintärekisteriin merkitty yritys, joten saat vähentää 60 % arvonlisäverollisesta työkorvauksesta omassa verotuksessasi.

Kotitalousvähennykseen ovat oikeutettuja asiakkaan itsensä lisäksi myös palveluita vanhemmilleen tai isovanhemmilleen ostavat henkilöt. Myös hoivakodissa tai palvelutalossa asuvat vanhukset voivat saada vähennyksen. He tai heidän lapsensa voivat saada sen niistä palveluista, joita kunta ei järjestä.

Kerromme mielellämme lisää kotitalousvähennyksestä esimerkiksi maksuttoman tutustumiskäynnin yhteydessä.


Lisätietoa on myös verohallinnon sivuilla.

 

 

 

 

 Varaa ilmainen tutustumiskäynti!

 

 

 

 

Jumppahetki