Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Hinnat

Fiinariinan hinnat

Elämykselliset hyvinvointipalvelut

  • 39 € / tunti sisältäen arvonlisäveron 24 %, ma–pe klo 8-17.

Kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaa jää 19,50 € / tunti.

Minimiveloitus on 2 tuntia tai sopimuksen mukaan. Hinta pitää sisällään liikunta-, hemmottelu- ja muisteluhetkissä tarvittavat materiaalit. Hinta sisältää lisäksi kilometrikulut Turun keskustasta 15 kilometrin etäisyydelle. Muissa tapauksissa matkakuluveloitus on 0,50 eur/km (sisältää ALV 24 %).

 

Arvonlisäveroton, sosiaalihuollon tarpeeseen perustuva kotipalvelu (AVL 37§)

  •  31,45 € / tunti, ALV 0 %

Tässä tilanteessa kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaa jää 15,73 € / tunti.

Fiinariina on hyväksytty Turun, Kaarinan ja Raision tukipalvelurekistereihin.

Yksityinen palveluntuottaja voi myydä sosiaalihuoltopalveluja arvonlisäverottomasti, kun toiminta on sosiaaliviranomaisten valvomaa ja palvelut myydään sosiaalihuollon tarpeessa olevalle henkilölle (jonka toimintakyky on alentunut esimerkiksi iän tai sairauden takia). Asiakaskohtaista sosiaaliviranomaisen päätöstä ei tarvita, mutta palveluntuottajan tulee täyttää tietyt edellytykset. Lue lisää verohallinnon sivulta.

 

Henkilökohtainen kunto-ohjaaja, PhysioTrainer®

  • 60  € / tunti sisältäen arvonlisäveron 24 %.

Kotitalousvähennyksen jälkeen maksettavaa jää 33 € / tunti, jos PT-palvelun lisäksi asiakas ostaa myös muita Fiinariinan peruspalvelui-ta.

Minimiveloitus on 2 tuntia tai sopimuksen mukaan. Hinta sisältää lisäksi kilometrikulut Turun keskustasta 15 kilometrin etäisyydelle. Muissa tapauksissa matkakuluveloitus on 0,50  eur / km (sisältää ALV 24 %).

 

Fysioterapiapalvelut       

  • 60 € / tunti. Toistuvasti tilattuna 55 € / tunti.

Fysioterapeutin palveluista ei makseta arvonlisäveroa. Toistaiseksi ei ole mahdollista saada kotitalousvähennystä.

Minimiveloitus on 2 tuntia tai sopimuksen mukaan. Hinta sisältää lisäksi kilometrikulut Turun keskustasta 15 kilometrin etäisyydelle. Muissa tapauksissa matkakuluveloitus on 0,50 eur / km (sisältää ALV 24 %).

Saat kotitalousvähennystä

Fiinariina on ennakkoperintärekisteriin merkitty yritys, joten saat vähentää 50 % arvonlisäverollisesta työkorvauksesta omassa verotuksessasi.

Kotitalousvähennykseen ovat oikeutettuja asiakkaan itsensä lisäksi myös palveluita vanhemmilleen tai isovanhemmilleen ostavat henkilöt. Myös hoivakodissa tai palvelutalossa asuvat vanhukset voivat saada vähennyksen. He tai heidän lapsensa voivat saada sen niistä palveluista, joita kunta ei järjestä.

Vuonna 2018 kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä voi saada kotitalousvähennystä 2 400 euroa henkilöä kohden. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa. 

Kerromme mielellämme lisää kotitalousvähennyksestä esimerkiksi maksuttoman tutustumiskäynnin yhteydessä.


Lisätietoa on myös verohallinnon sivuilla.

 

 

 

 

 Varaa ilmainen tutustumiskäynti!

 

 

 

 

Jumppahetki