Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Voimaa muistoista

Voimaa muistoista

Muistot antavat voimaa, kun ne tulevat kuulluksi.

Valokuvia lainehtii laatikon perukoilla, muistoja pulpahtelee mieleen ja tarinoita olisi kerrottavana, mutta kukaan ei ehdi tallentaa niitä...
 

Eheyttävä matka läpi elämänvaiheiden

Muistojen tallentaminen on arvokas teko. Muistelu voimauttaa tekijäänsä ja eheyttää elämän eri vaiheita yhteneväksi historialliseksi kertomukseksi. Muistelun tuloksista nauttivat tekijä itse ja siitä nauttii myös jälkipolvi.

Voimaa muistoista -palveluun kuuluu muistojen, kuvien ja tarinoiden tallentaminen sopivaan muotoon, esimerkiksi muistojen albumiksi, muistolaatikoksi, ääni- tai videotallenteeksi itseä miellyttävällä tavalla. Aineistoa kerätään yhdessä luovan muistelun avulla.

 

Muistelo (1-2 hengelle)

Katselemme yhdessä tärkeitä valokuvia ja muistelemme niihin liittyviä tapahtumia. Osa muisteluhetkestä taltioidaan, ja sähköinen muistotallenne annetaan asiakkaalle.

  • Muistelohetken kesto 2 tuntia. Hinta 95 € / 2 tuntia

 

Muistojen albumi (1-2 hengelle)

Tarkoituksena on säilöä muistojen albumiin tai muistolaatikkoon ne elämän merkittävät tapahtumat, jotka asiakas itse haluaa. Tavoitteena ei ole tallentaa koko elämänhistoriaa.

Valokuviin liitetään kertomuksia ja tarinoita siitä, mitä kuvissa tapahtuu ja keitä siinä on. Valokuvat palauttavat mieleen pieniä tapahtumia menneisyydestä, jotka kirjoitamme tarinoiksi.

Tuotoksen tekemisessä voidaan käyttää skräppäys- ja muita luovia tekniikoita. Aineistoon voi kuulua valokuvien lisäksi myös pieniä esineitä, lippulappusia, kankaanpalasia, muistoja matkan varrelta. Lopputulos on aina tekijänsä näköinen.

Aikaa varataan aikaa noin 20 x 2 tuntia.

  • 49 € / tunti

 

Ryhmämuistelot

Ryhmässä työstetään omaa elämäntarinaa. Ryhmän koko voi olla korkeintaan 10 henkilöä. Muistelo voidaan järjestää myös hoivakodissa tai palvelutalossa.  

Pyydä tarjous!